dilluns, 14 de setembre del 2009

BASES DE LA CONVOCATÒRIA DE MICRORELATS "ELS 19'S DE POE"

L'Associació Cultural L'art d'escriure, amb els 19's de Poe, convoca un concurs de microrelats per commemorar el bicentenari del naixement d'Edgar Allan Poe.

- Aquesta convocatòria és oberta a totes les persones majors de 15 anys.

- L'extensió màxima per a cada microrelat és de 150 paraules. Els contes que superin aquesta extensió no seran acceptats. No es demana una extensió mínima.

- Les obres han d'estar escrites en català.

- Els microrelats han de ser originals i escrits especialment per a aquesta convocatòria.

- Cada relat ha de dur un títol.

- La temàtica és lliure, tot i que el jurat valorarà que les obres presentades es vinculin, ja sigui temàticament o estilística, amb l'univers d'Edgar Allan Poe i els gèneres que l'autor va conrear: el terror, la ciència-ficció i el gènere detectivesc.

- Cada autor pot presentar tantes obres com vulgui.


ENTREGA DE LES OBRES

- La data límit de presentació de les obres (anteriorment 28 de novembre de 2009), per motius d’organització, es prorroga fins al dia 31 de desembre de 2009.

- Els participants han d'escriure un correu electrònic a l'adreça lartdescriure@gmail.com, en el cos del qual (no en un document adjunt) hi consti la següent informació:

- Nom i cognoms
- Número de DNI o document equivalent
- Edat
- Telèfon de contacte
- Adreça de correu electrònic
- EL MATEIX COS DEL MISSATGE HA D'INCLOURE EL MICRORELAT PARTICIPANT


DIFUSIÓ DE LES OBRES

Totes les obres presentades, s'aniran publicant (per ordre de recepció) al bloc microrelatspoe.blogspot.com, creat especialment per a la convocatòria.

La participació al concurs implica l'acceptació d'aquestes bases.

El relat guanyador donarà nom a un recull, on també es publicaran els accèssits que el jurat consideri oportuns, que veurà la llum al final de les celebracions del bicentenari de Poe a Cardedeu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada